Aperitiefconcert 02/07/2017

Concertharmonie Crescendo sloot het werkjaar af met een apertiefconcert op "Bissegem Zomert". Met onze temperamentvolle zuiderse klanken, meeslepende filmmuziek en enkele gekende popsongs zat de sfeer er helemaal in! Wij gaan er nu even tussenuit en starten het volgende seizoen op 20 augustus. Aan iedereen een fijne en deugddoende zomervakantie!


Feestmarkt 10 & 11/06/2017

Met dank aan de vele enthousiaste helpende handen en ons gelegenheidsbandje werd het voor Concertharmonie Crescendo opnieuw een geslaagde feestmarkt.

Je kan de sfeer nog eens opsnuiven via deze fotoreeks.


Kindermusical 'De nieuwe' 28/05/2017

De Nieuwe brengt het verhaal van Adeline Perlefine, nieuwe leerlinge op de muziekacademie. De andere leerlingen zijn eerst niet zo blij met de komst van die nieuwe, die de show zal stelen op hun optreden. Maar als snel draaien ze bij en leren ze dat ze alleen door samen te werken een fantastisch optreden kunnen brengen… Met medewerking van meester Jeroen Spillebeen en zijn leerlingen Woord, juf Lisa Verhoeven en haar leerlingen notenleer, en Alain Verhoeven en Concertharmonie Crescendo voor de muzikale begeleiding.

Na nog een laatste repetitie op zaterdag werd de voorstelling zondag 2 maal opgevoerd. Foto's van de uitvoeringen en de reptitie kan je hier terug vinden.

Foto's Bissegem Zomert online... meer...

Foto's feestmarkt online... meer...

Foto's kindermusical 'De Nieuwe' online... meer...